top of page

 

Retur- og refusjonspolicy


Sist oppdatert: 10. august 2023

Takk for at du handler hos Bedrelys.

Hvis du av en eller annen grunn ikke er helt fornøyd med et kjøp, inviterer vi deg til å se gjennom retningslinjene våre for refusjon og retur. Disse retningslinjene for retur og refusjon er opprettet ved hjelp av generatoren for retur- og refusjonspolitikk.

Følgende vilkår gjelder for alle produkter du har kjøpt hos oss.

Tolkning og definisjoner
Tolkning
Ordene der den første bokstaven er stor har betydninger definert under følgende forhold. Følgende definisjoner skal ha samme betydning uavhengig av om de står i entall eller flertall.

 

Definisjoner
I denne retningslinjen for retur og refusjon:

 

Firma (referert til som enten "Selskapet", "Vi", "Oss" eller "Vår" i denne Avtalen) refererer til Bedrelys.

 

Varer refererer til varene som tilbys for salg på Tjenesten.

 

Bestillinger betyr en forespørsel fra deg om å kjøpe varer fra oss.

 

Tjenesten refererer til nettstedet.

 

Nettstedet refererer til Bedrelys, tilgjengelig fra http://www.bedrelys.com

 

Du betyr individet som har tilgang til eller bruker tjenesten, eller selskapet, eller annen juridisk enhet på vegne av denne personen har tilgang til eller bruker tjenesten, alt etter hva som er aktuelt.

 

Dine bestillingsrettigheter
Du har rett til å kansellere bestillingen din innen 14 dager uten å oppgi noen grunn for å gjøre det.

 

Fristen for å kansellere en bestilling er 14 dager fra datoen du mottok varene eller da en tredjepart du har oppnevnt, som ikke er transportør, tar i besittelse av det leverte produktet.

 

For å utøve angreretten din må du informere oss om avgjørelsen din ved hjelp av en tydelig erklæring. Du kan informere oss om avgjørelsen din ved å:

 

På e-post: post@bedrelys.com
Vi refunderer deg senest 14 dager fra den dagen vi mottar de returnerte varene. Vi vil bruke samme betalingsmiddel som du brukte for bestillingen, og du vil ikke pådra deg noen gebyrer for slik refusjon.

 

Betingelser for retur
For at varene skal være kvalifisert for retur, må du sørge for at:

Varene ble kjøpt i løpet av de siste 14 dagene
Varene er i originalemballasjen

 

Følgende varer kan ikke returneres:

Levering av varer laget etter dine spesifikasjoner eller tydelig personalisert.
Levering av varer som etter sin natur ikke er egnet til å bli returnert, forringes raskt eller hvor utløpsdatoen er over.
Levering av varer som ikke er egnet for retur på grunn av helsevern eller hygieneårsaker og som ble åpnet etter levering.
Levering av varer som etter levering, i henhold til deres natur, er uatskillelig blandet med andre varer.
Vi forbeholder oss retten til å nekte retur av varer som ikke oppfyller de ovennevnte returbetingelsene etter eget skjønn.

 

Kun varer med ordinær pris kan refunderes. Dessverre kan varer på salg ikke refunderes. Denne ekskluderingen gjelder kanskje ikke for deg hvis den ikke er tillatt i henhold til gjeldende lov.

 

Retur av varer
Du er ansvarlig for kostnadene og risikoen ved å returnere varene til oss. Du bør sende varene til følgende adresse:

Postboks 32
7088 Heimdal
Norge

 

Vi kan ikke holdes ansvarlige for varer som er skadet eller tapt i returforsendelsen. Derfor anbefaler vi en forsikret og sporbar posttjeneste. Vi kan ikke utstede en refusjon uten faktisk mottak av varene eller bevis på mottatt returlevering.

 

Gaver
Hvis varene ble merket som en gave da de ble kjøpt og deretter sendt direkte til deg, vil du motta en gavekreditt for verdien av returen. Når det returnerte produktet er mottatt, vil et gavekort bli sendt til deg.

Hvis varene ikke ble merket som en gave da de ble kjøpt, eller gavegiveren fikk bestillingen sendt til seg selv for å gi den til deg senere, vil vi sende tilbakebetalingen til gavegiveren.

 

Kontakt oss
Hvis du har spørsmål om våre retningslinjer for retur og refusjon, vennligst kontakt oss:

På e-post: post@bedrelys.com

bottom of page